Топ 7 најиграни слот игри во месец октомври

Дефинитивно слот апаратите го заземаат првото место кога станува збор за казино без разлика дали е тоа локално или е онлајн. Нашиот сајт води редовни статистики и еднаш месечно издвојуваме вест наменета токму за слотовите.

Имено, ние во оваа вест ќе ви претставиме кои биле најпопуларни слот игри во месец октомври.

Flaming Hot

Без сомнеж првото место е резервирано за слотот кој е во сопственост на софтверскиот провеајдер ЕGT и е насловен со името Flaming Hot. Веруваме дека доколку сте љубител на казино игрите, свесни сте зошто овој слот е број еден. Нуди 40 добитни линии и преку нив овозможува вртоглави добивки за само мал влог.

40 Super Hot

Нешто слична тематика како и Flaming Hot. Исто така и овој слот нуди 40 исплатни лини, а добивката многу често знае да биде висока. Креиран е врз основа на овошна тематика, а улогата на џокер ја имаат знаците на седмиците.

Sizzling Hot

Sizzling Hot e слот игра која е создадена од софтверот Novomatic и која е исклучително популарна помеѓу играчите на онлајн казината. Оваа игра е наменета за казино играчите кои сакаат класика и ретро стил. Не располага со кој знае колку модерна графика и звук, но сепак тоа се елементи кои ги посакуваат одредени играчи.

20 Super Hot

Слот играта 20 Super Hot може да ја наречеме „помало братче“ на 40 Super Hot. Тематиката им е иста, но оваа игра има 20 исплатни линии. Најниската вредност на овој слот ја имаат симболите на портокал, лимон и цреша, па за 1 кредит вие може да добиете од 10 до 100 кредити.

Burning Hot

Слотот Burning Hot има многу варијации, но првата е најпопуларна. Доколку само еднаш заиграте, ве уверуваме дека нивото на возбуда ќе ви се крене максимално кога ќе добиете детелина која ја има улогата на џокер. Исто така, седмиците во комбинација со детелинката значат голема добивка.

Extra Stars

Еxtra Stars е исто така овошен слот на кого му се додадени и златни ѕвезди. Ѕвездите кога ќе ги добиете, ги заменуваат буквално сите симболи, а освен тоа добивате и бесплатно вртење. Бидете уверени дека кога ќе добиете 3 ѕвезди добивката ќе биде исклучително висока.

Book of Ra

Како што и името кажува, слот играта е базирана на египетската митологија. Фокусирајќќи се на тоа и симболите во играта се оние кои значат среќа во древниот Египет. Составена е од А, К, Q и J знаците, бројот 10, Индијана Џонс, фараонски лик, но и самата книга Богот Ра. Играта е лансирана во 2005 година и се сметна за една од најиграните игри на сите времиња.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*