Луда 22Bet понуда за нови корисници: Добијте 100% бонус до 500.000 денари!

Казиното на 22Bet се појави неодамна на пазарот, но дефинитивно се труди да се издигне доволно високо за да го вброиме во групата најдобри онлајн казина.

Тие за сите нови корисници нудат неверојатни 500.000 денари бонус.

Се што треба да направите е:

  1. Да се регистрирате во 22Bet ТУКА
  2. Да направите депозит од минимални 60 денари
  3. Да уживате во 100% бонусот на вашата прва уплата

Услови и правила за користење:

  • Бонусот е наменет за нови корисници, поточно за корисници кои ќе направат прв пат депозит
  • Бонусот е во вредност од 100% на вашата прва уплата, но најмногу до 500.000 денари
  •  Ако бонусот е впишан на бонус сметката на клиентот во казино, тогаш условот е да се обложи 50х износот на бонусот
  •  Ако бонусот е впишан на бонус сметката на клиентот во казино, тогаш условот е да се обложи 50х износот на бонусот
  •  Условите за бонусот мора да се исполнат во рок од 7 денови
  • Комплетните услови и правила за користење на овој бонус се достапни на сајтот на 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*