Посебно уживање со игрите на 1xGames

1xBet на своите корисници им пружа задоволство преку многу казино игри освен кладењето. Поголем дел од онлајн казината располагаат со игри од големи софтверски провајдери, а 1xBet одлули да користи друг пристап.

Имено, развијаа шриок спектар на единствени игри во категоријата 1xGames и на своите играчи им нудат ексклузивни шанси за освојување на големи награди.

Кешбек и редовни џекпоти

1xBet не само што ви нуди широк избор на сопствени игри, туку и ви нуди шанса за големи награди. За почеток, голем број од 1xGames има фиксен џекпот.  Имате шанса да освоите џек пот на час, дневно, неделно и месечно, па сето тоа е уште една голема причина за користење на овие игри.

Покрај фиксните џекпоти имате и голем кешбек. 1xBet нуди 3% кешбек бонус на две омилени игри, а покрајт тоа и секој месец нудат кешбек од 5%. Ако вашиот вкупен буџет на двете омилени игри преминува 343 евра, тогаш и тој кешбек има вредност од 5%.

Ова се четирите најпопуларни игри во 1xGames колекцијата.

Hot Dice

Оваа е игра со коцки во кој мора да ја погодите сумата на коцките. Имате да се обложувате на над, под, еднакво, поголемо или еднакво и помало или еднакво.

Jungle Secrets

Баш како што и името зборува, Jungle Secrets ќе ве одведи во авантура исполнета со диви животни и мистериозни џунгли. За да ја започнете играта, мора да изберете животно. Исто така имате можност за избор за да ги зголемтие шансите за победа.

Royal Hi-Lo

Во Royal Hi-Lo сте гости на луксузна забава во друштво со кралеви и кралици. Играта ја започнувате со избор на влог и поставување на облог.

Gems Odyssey

Ако барате еднсотавна игра тогаш Gems Odyssey е тоа што го барате.

Исто така, мора да напоменеме дека казиното на 1xBet важи за едно од најдобрите онлајн казина кои се достапни на нашиот пазар.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*