Томбола во 1xBet

Неодамна започна новата промоција на 1xBet која гарантира бесплатен лотариски тикет за сите играчи кои во една сесија ќе купат пет карти за Томбола. Со други зборо, само играте игра, а за секој пет влогови добивате уште една шанса и тоа бесплатно.

Во случај досега да немате играно Томбола, тоа е една од наједноставните казино игри кои нудат повеќекратни победнички шанси. Има 90 топчиња во барабанот и имате можност да избирате ливчиња со 15 случајни броеви.

Всушност бесплатното ливче за томбола кое може да го добиете на оваа вредност ќе биде 20% од збирот на 5-те претходни ливчиња. Пример ако сте потрошиле 200 евра, бесплатното ливче ќе биде во вредност од 40 евра.

За да биде дел од оваа промоција мора да има регистрирано сметка во 1xBet, а доколку се уште немате, тоа може да го направите на ОВОЈ ЛИНК и да бидете дел од многу промоции.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*