Новогодишни подароци во 1xBet

1xbet 1xgames winter

Казиното на 1хBet уште еднаш докажа дека на прво место им се корисниците, па така овој пат по повод новата година тие подаруваат многу награди.

Како да учествувате?

  • Играјте 1xGames со најмал влог од 79 МКД
  • Добијте лото тикет
  • Земете учество на страната за понуда

Награди?

  • PlayStation VR (1 победник)
  • 500 бесплатни вртења на Lucky Wheel – (100 победници)

Сѐ што треба да направите е да уплатите облог на 1xGames и ќе добиете бонус лото ливчиња.

Се разбира, колку поголем е вашиот влог, толку повеќе ливчиња ќе добиете:

79 MKD – 1 ливче ;

158 MKD – 3 ливчиња ;

395 MKD – 10 ливчиња ;

790 MKD – 25 ливчиња ;

1 579 MKD – 60 ливчиња ;

2 368 MKD – 90 ливчиња ;

3 946 MKD – 160 ливчиња ;

7 891 MKD – 350 ливчиња ;

11 836 MKD – 600 ливчиња ;

19 726 MKD – 1 000 ливчиња ;

Правила и услови

  • За да учествувате во наградната игра треба да се регистрирате ТУКА или да се логирате на 1xBet
  • Понудата е валидна до 05.02.2019
  • Бројот на тикети кои може да ги добиете е неограничен
  • Само регистрираните корисници може да учествуваат во наградната игра
  • Понудата не ги вклучува игрите Roulette, Pachinko, PF Dice, PF Poker Light

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*