200% бонус и 50 бесплатни вртења екслузивно во 10Bet казино!

Казиното на 10Bet излезе со нова фантастична понуда во која нудат 200% бонус до 200 евра и 50 бесплатни вртења. Постапката е едноставна како и секога, а вие се што треба да направите е:

 1. Најавете се на казиното на 10Bet или креирајте сметка ТУКА
 2. Направете уплата 20+ евра со промод кодот 200PHANTOM
 3. Добијте 200 евра бонус и бесплатни вртења
 4. Регистрирај се на 10Bet казино

Услови и правила за користење

 • Понудата е валидна до 04.02.2018
 • Понудата е валидна само корисниците кои ќе направат уплата до 04.02.2018
 • Само уплатата со промо кодот 200PHANTOM е валидна за оваа промоција
 • Вредноста не бесплатното вртење е 0.2 евра
 • Пред да направите повлекување треба да ги изграте средствата најмалку 35 пати
 • Бонусот е валиден 15 дена откако ќе го добиете
 • Бесплатните вртења може да ги искористите исклучиво на Universal Monsters: The Phantom’s Curse
 • Регистрирај се на 10Bet казино

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*