100% бонус до 100 евра во казиното на Unibet!

Unibet

Регистрирајте се во казиното на Unibet и добијте неверојатен 100% бонус до 100 евра на вашата прва уплата.

Се што треба да направите е:

  1. Креирајте сметка ТУКА
  2. Направете ја вашата уплата од најмалку 10 евра
  3. Уживајте во бонусот
  4. Регистрирај се на Unibet казино

Услови и правила за користење

  • Максималниот износ на бонусот е 100 евра
  • Пред да направите повлекување треба да ги исполните условите за повлекување
  • За да направите повлекување бонусот треба да го изиграте најмалку 25 пати.
  • Минималната уплата за да бидете квалификувани за понудата е 10 евра
  • Бонусот важи само за казино игрите

Регистрирај се на Unibet казино

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*