Брилијантен бонус: За првите три уплати добивате 3 бонуси!

10bet

Казиното на 10Bet ја претстави нивната фантастична понуда во која нудат бонус не само на првата уплата, туку на првата,втората и третата.

Бонусот можете да го добиете ако ги следите овие чекори:

 1. Креирајте сметка на 10Bet ТУКА
 2. Направете ја вашата прва уплата со промо кодот 200FIRST и добијте 100% бонус до 200 евра.
 3. Направете ја вашата втора уплата со промо кодот 300SECOND и добијте 50% бонус до 300 евра.
 4. Направете ја вашата трета уплата со промо кодот 500THIRD и добијте 25% бонус до 500 евра.
  Регистрирај се на 10bet казино

Услови и права за користење

 • Понудата важи само за нови корисници
 • Уплатата направена без промо код нема да биде квалификувана за бонус
 • За да се квалификувате за бонусот треба да уплатите најмалку 20 евра
 • Уплатата преку Skrill и Neteller не е квалификувана за бонусот
 • Пред да направите исплата, средствата треба да ги изиграте најмалку 35 пати
 • Ако направите повлекување пред да ги исполнете условите, тоа може да резултира со деактивирање на понудата
  Регистрирај се на 10bet казино

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*