Јануарски казино турнир во 1хBet

1xBet

1xBet ни го претстави новогодишниот турнир насловен како „Среќа за тебе“ во периодот од 5.01.2018 до 31.01.2018 во кој можете да освоите и до 700 евра.

Како да играте?

  1. Креирајте сметка на 1xBet ТУКА
  2. Играјте на Lucky For You by OMI Gaming и за секое вртење со минимален влог од 2 евра вие заработувате 1 поен. Победници се првите 10 луѓе кои имаат најмногу собрани поени во наведениот период.
  3. Очекувајте фантастични добивки
  4. Регистрирај се на 1XBET

Награди се поделени по следниот редослед:

1 место – 700 EUR
2 место – 100 EUR
3 место – 80 EUR
4 место – 40 EUR
5 место – 30 EUR
6 место – 20 EUR
7 место – 10 EUR
8 место – 10 EUR
9 место – 5 EUR
10 место – 5 EUR

Услови и права за користење

  • Минималниот влог за да бидете квалификувани е 2 евра
  • Победник е играчот кој ќе освои максимален број на поени во промо периодот
  • Наградите ќе бидат распредели за најмногу 72 часа откако ќе заврши турнирот
  • Компанијата го задржува ексклузивното право за да го измени или прекине турнирот

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*