Секој вторник 150 бесплатни спинови во Mozzart

Онлајн казиното на Mozzart секојдневно прикажува најразлични промоции и понуди, а овој пат тие за сите корисници кои ќе направат депозит нудат 150 бесплатни спинови.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

За да ги добиете овие бесплатни спинови треба да направите е:

  • Депозит од најмалку 10 евра
  • Вметнете го бонус кодот SWEET
  • Изиграјте ги бесплатните спинови на слотот Sweet Bonanza

Напомена:

Бесплатните спинови се доделуваат по 50 на секој депозит, максимум 3 пати до 150 бесплатни спинови.

Услови и правила за користење

  • Понудата важи секој вторник од 00:00 часот до 23:59
  • Минимален квалификуван депозит е 10 евра
  • Максималниот број на спинови кој може да го добиете за еден депозит е 50
  • Максималниот вкупен број на квалификувани депозити e 3
  • При депозит задолжително да се внесе бонус кодот SWEET
  • Целосните услови и правила може да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*