Ограничена понуда во казиното на Mozzart!

Едно од подобрите онлајн казина ни ја претстави пролетната промоција која е наменета за сите корисници, поточно и за новите и за постоечките.

Се уште треба да направите е да го посетувате казиното на Mozzart од 10-ти до 29-ти мај и на тој начин да добиете можност за големи добивки.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart тоа може да го направите ТУКА!

Станува збор за дневни награди во вид на кеш, депозит бонуси како и бесплатни вртења.

Фондот на награди е 2000 евра + 12.500 бесплатни вртења.

Вкупно се 20 предизвици кои ќе се одржат во горенаведениот датум.

За секој предизвик условите и правилата ќе бидат објавени на сајтот на Mozzart.

Не ја пропуштајте оваа можност за големи добивки!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*