Брзо и лесно: Одличен бонус за почеток во 22Bet

Казиното на 22Bet излезе со нова фантастична понуда за сите нови корисници кои ќе се регистрираат во нивното онлајн казино.

Станува збор за 100% бонус за добредојде до најмногу 19062 денари на вашата прва уплата.

Постапката за регистрација е едноставна и се состои во три чекори:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 65 денари
  3. Добијте 100% бонус до 19062 денари

Услови и правила за користење

  • Бонусот е наменет само за нови корисници
  • Право на бонус има клиентот само на првиот депозит
  • Минималниот квалификуван депозит е 65 денари
  • Вредноста на бонусот е 100% од депозитот
  • Максималниот износ на бонусот е 19062 денари
  • Бонусот се впишува автоматски на вашата сметка
  • Кога иматe активен бонус, облозите уплатени во 22Games ќе се пресметуваат двојно

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*