Bet365 кешбек за сите казино играчи!

Bet365 казино е синоним за квалитет во сферата на онлајн казината. Тие функционираат на пазарот беспрекорно многу години, а цело време се надоградуваат и така ја одржуваат лидерската позиција.

Тие во нојновата бонус понуда нудат кешбек за сите казино играчи без разлика дали се нови или постоечки.

Доколку се уште немате акаунт на Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да станете дел од големата фамилија.

За да добиете кешбек се што треба да направите е да играте на квалификувантие слот игри најмалку 100 евра и да добиете кешбек во вредност од најмногу до 20 евра.

Распоредот на кешбек е следен:

 • 100 ЕУ – 1 ЕУ
 • 300 ЕУ – дополнителни 3 ЕУ
 • 600 ЕУ – дополнителни 6 ЕУ
 • 1000 ЕУ – дополнителни 10 ЕУ

Квалификувани слот игри се:

 • Age of the Gods: Book of Oracle
 • Age of the Gods: Ruler of the Dead
 • Age of the Gods: Wonder Warriors
 • Age of the Gods Norse: King of Asgard
 • Better Wilds PowerPlay Jackpot
 • Djinn of Storms PowerPlay Jackpot
 • Kingdoms Rise: Battle Beast
 • Kingdoms Rise: Shadow Queen
 • Storms of Ice PowerPlay Jackpot

Услови и правила за користење:

 • Промоцијата важи од 22-23 август 9 – 9 часот и 29-30 август 9-9 часот
 • Квалификувани се самогоренаведените слотови
 • Промоцијата важи за сите корисници без разлика дали се нови или постоечки

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*