Зимски подароци во 1xBet

Казино на 1xBet важи за едно од најдобрите онлајн казина, бидејќи секојдневно претставува нови и многу корисници промоции за постоечките и за новите корисници.

Овој пат тие нудат подароци за буквално сите играчи, а се што треба да направите е:

Да играте на една од наведените игри во периодот од 13-ти до 24-ти јануари:

  • Jingle Belf
  • Pela El Reno
  • The Pinguizz
  • Polar Adventure

Дисциплина на турнирот: добијте 100 поени за секој €1 освоени на овие слот машини.

Награди:

  • 1 место – 700 FS во Diamond Bonus
  • 2 место – 500 FS во Candy Bar
  • 3 место – 300 FS во Love Reaction
  • 4 место – 200 FS во Gold of Ra
  • 5-10 место – 100 FS во Dragon’s Reels
  • 11-20 место – 20 FS во Dragon’s Reels

Правила и услови:

За да се регистрирате за турнирот, треба да кликнете на копчето “Учествувај” на страницата на промоцијата

Сите награди ќе бидат префрлени на сметките на играчите во рок од 72 часови по завршувањето на промоцијата. Наградите не е потребно да се искориститат за нови игри.

Во случај два играчи да го завршат турнирот со еднаков број на поени и да имаат право на наградата, играчот кој прв ги собрал поените ќе биде прогласен за добитник.

Резултатите се пресметуваат врз основа само на облози уплатени со реални пари.

Со вашето учество во оваа промоција, вие потврдувате дека сте ги прочитале и прифатиле правилата и условите на турнирот.

Во случај на било каков утврден обид за измама или прекршување на правилата на казиното, Компанијата го задржува правото да одбие учество во оваа промоција.

Компанијата го задржува правото да направи измени на правилата на турнирот, да го прекине или да го поништи турнирот во било кое време.

Се применуваат општите Правила и услови

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*