Најиграни слот игри во месец декември

Нашата редакција според одредени статистики се потруди да ви претстави листа со најиграни слотови за месец декември.

Flaming Hot

Убедливо првото место на оваа листа го има слотот на Flaming Hot. Практично тука имаме 40 исплатни линии, каде што се комбинираат овошја, барови, Wild знаци, седмици и скетери. Одличниот дизајн и високата исплата придонесуваат овој слот да биде број 1.

40 Super Hot

Овој слот има нешто слична тема со Flaming Hot. Поседува одлична графика, како и звук, но помеѓу играчите е омилен поради тоа што седмиците се во улога на Wild (џокер) и ги има многу често.

20 Super Hot

Разликата во 40 и 20 Super Hot се исплатните линии. Истата тема, исти знаци, само помалку исплатни линии. Како и да е, добивките се одлични и во оваа игра.

Sizzing Hot

Љубителите на класичниот слот секогаш на прво место ја ставаат Sizzing Hot. Има навистина стара графика и лош звук, но ретро играчите едноставно уживаат во овој овошен слот.

Extra Stars

Кој пробал знае. Ретко кој може да го замени чуството за тоа кога ќе добиете три ѕвезди. Скоро секогаш трите добиени ѕвезди значат вртоглава сума на добивка, без разлика на вашиот влог. Исто така и овој слот припаѓа во групата овошни слотови.

Burning Hot

Burning Hot или играта со детелините. Детелините имаат улога на Џокер и ја заменуваат цела лента каде што ќе се појават. Можат да се појават во 2,3 и 4-та лента, па тоа обично е секогаш супер цифра.

Book of Ra

Book of Ra e слот кој е многу познат во светот, а како што изминува времето станува попознат и на нашите простори. Има навистина одлични бонусни опции, па затоа играчите не можат да одолеат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*