Најиграни слот игри во 2020 година

Нашиот тим напорно работеше со цел да ви состави листа со информации за најиграни слот игри во текот на изминатата 2020 година.

Flaming Hot

Повеќето љубители на слот игрите, без многу размислување и под дефолт ја избираат оваа игра. Тоа се должи благодарение на 40-те исплатни линии кои гаранатираат навистина големи добивки со мал влог. Малку среќа и вие ќе бидете супер добитник на оваа слот игра.

40 Super Hot

Слободно може да кажеме дека 40 Super Hot функционира на истиот начин како и Flaming Hot само има различни знаци и повеќе е ориентиран кон овошјето. Квалтиетот на звукот и графиката се одлични.

20 Super Hot

Помалото братче на 40 Super Hot. Исти знаци, но поголеми добивки и помалку исплатни линии. Како и да е, овој слот е исто така многу познат помеѓу играчите.

Sizzing Hot

Модерните играчи не го сакаат овој слот, бидејќи буквално станува збор за ретро слот со лоша графика, лош звук, но за ретро љубителите на слот игрите, ова е идеален избор. Исто така го ставаме и овој слот во групата на овошни слотови.

Burning Hot

Освен под името Burning Hot, овој слот помеѓу играчите или народски кажано се нарекува играта со детелинките. Има неколку варијации кои се јавија во поново време со повеќе исплатни линии, но класичниот 5 Reels Burning Hot е токму овој.

Extra Stars

Целта во оваа игра е да добиете ѕвезда. Практично ѕвездата ја сменува цела ролна, но дава и уште едно слободно вртење. Максималниот број на ѕвезди е 3 во едно вртење и секогаш тоа значи одлична цифра на добивка.

Book of Ra

И овој слот има неколку варијации, но класичниот дефинитивно е најзастапен помеѓу играчите ширум светот. Нештото што ги привлекува играчите за да го изберат овој слот е тоа што нуди фантастични бонуси и високи добивки.

Book of Dead

Book of Dead е нешто слично како Book of Ra, но сепак си има свои предности. Кога ќе ги добиете книгите, „тријајте ги рацете“ бидејќи сте добитни со одлична цифра на пари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*