Најиграни слот игри во месец август

И покрај тоа што месец август беше полн со натпревари, слот игрите не останаа заборавени. Секојдневно се појавуваат најразлични слот апарати, но сепак некои се издвојуваат по својата популарност.

Овде ние ќе ви напишеме според сите статистики кои биле најиграни слот игир за изминатиот период.

Flaming Hot

Оправдано првото место е за слот играта Flaming Hot. Важи за слот апарат кој за мал влог може да ви даде голема добивка, па поради тоа е најмногу игран не само во месец август, туку и во изминатиот период.

40 Super Hot

40 Super Hot води „мртва трка“ со Flaming Hot. Исто како и за Flaming Hot, овој слот нуди големи добивки доколку се поклопат добитните линии, па затоа играчите го обожаваат.

20 Super Hot

Мини верзијата на 40 Super Hot е наречена 20 Super Hot. Располага со 20 добитни линии и истите знаци како и 40 Super Hot.

Sizzling Hot

Љубителите на класиката и ретро стилот секогаш ја избираат Sizzling Hot, па затоа оваа слот игра се најде помеѓу најиграните во месец август.

Burning Hot

Burning Hot е мегапопуларен слот благодарение на детелинката. Имено, сите што ќе добијат детелинка, тоа значи дека добиле и џокер, па ги заменува сите симболи и често е причина за голема добивка.

Еxtra Stars

Extra Stars или играта со ѕвездите. Оваа игра во 2,3 и 4-та лента може да ви појави ѕвезда, а со тоа добивате замена на потребните симболи и слободно вртење. Често трите ѕвезди носат вртоглави суми на добивка.

Book of Ra

Љубителите на историската тематика секогаш би ја избрале Book of Ra. Тие дефинитивно би уживале додека играат, а квалитетниот звук и квалитетната графика даваат дополнително чуство на задоволство.

Book of Dead

Шаренило од симболи кои се комбинираат во 10 линии. Некои симбоили имаат минимална вредност, но некои се навистина добри. Овој слот има висок процент на RTP, па затоа играчите го обожаваат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*