Tipbet чести: 100 бесплатни спинови без никакви услови!

бесплатни спинови

Како што и сами знаете, бонусот е главно „оружје“ на сите обложувалници за да привлечат што повеќе нови корисници, па во секојдневието може да сретнеме различни понуди.

Казиното на Tipbet ни понуди нешто фантастично кое не може да се одбие, а тоа се 100 бесплатни спинови за сите нови корисници. Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се на Tipbet ТУКА
  • Пишете им на Live Chat дека сте нов и дека барате спинови
  • Уживајте во играта

Услови и права за користење:

  • Понудата е наменета само за нови корисници
  • Спиновите може да ги изиграте на видео слотот Wild Diamond
  • Добивката се запишува на вашата бонус сметка
  • Бесплатните спинови се добиваат само еднаш од иста IP адреса или едно домаќинство

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*