Како до добивка на рулет ?

добивка на рулет

Рулетот е една од најпознатите казино игри, а многу играчи се запрашуваат како да стигнат до добивка на рулет …

Оваа машина е направена соврешено, па може да се каже дека среќата има голема улога во добивката.

Сепак како и во сите игри на среќа, постојат некои системи и стратегии кои можат да ви помогнат за да стигнете до одредена добивка на рулетот …

Во продолжение на овој текст ќе ви претставиме неколку познати системи за рулет кои вреди да ги испробате.

Оскар Гринд систем за добивка на рулет

Во 1965 година во САД со помош на 790 компјутери се тестирало до добивка на рулетотт. На големо изненадување компјутерот предложил систем, но со оглед на тоа што еден спин трае околу 30 секунди, тоа било и невезможно, но сепак постоело.

Оскар Гринд системот ве советува да се држите до следните правила:

  • Вложувате 1 жетон на вашата омилена боја
  • Доколку изгубите следнииот пат вложувате толку жетони колку што сте изгубиле
  • Доколку победите, следниот пат вложувате 1 жетон повеќе

Овој систем го повторувате се додека не стигнете до посакуваниот плус и искрено помага во неконтролирано трошење на пари.

Наш предлог е овој систем да го играте во казиното на Bet365

Шаун систем за добивка на рулет

Ова е систем кој ви препорачуваме да го играте онлајн, бидејќи во локалните казина често може да бидете исфрлени со оглед на тоа што овој систем има големи шанси за добивка.

Имено, станува збор за систем кој има шанси за добивка 9:1, а тоа не е воопшто малку. Овој систем во пракса би требало да го започнете со 46 жетони (1 жетон = 1 евро) и да ги распоредите на цело платно. Праксата вели дека во 9 од 10 случаеви си одите со добивка од 6 жетони.

Се што треба да направите е:

  • Ставете 36 евра на црвено
  • Ставете по 4 евра на местата каде што се допираат следниве броеви: 0 и 2, 8 и 11, 10 и 13, 17 и 20, 26 и 29, 28 и 31.
  • Ставете по 2 евра на броевите 4, 15 и 22

Распоредете ги облозите според сликата подолу:

добивка на рулет

Може ли со Шаун системот да изгубите?

Да, секако и тоа е можно. Имено, веројатноста за тоа е мала, но сепак постои. До губење на пари доаѓа ако падне бројот 6, 24, 33 или 35, а сите останати случаеви завршуваат со добивка.

Исто така, овој систем ви предлагаме да го изиграте во казиното на Bet365, бидејќи со самото отворање на сметката ви следува бонус од 100% до 100 евра, а тоа е одлична можност за добар почеток.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*