Секоја среда 10 бесплатни спинови во 10Bet

10Bet

Казиното на 10Bet важи за едно од најдобрите онлајн казина кои се достапни на нашите простори.

Тие многу често им нудат на своите корисници различни промоции, но оваа во моментов која ни ја презентираа е екстра добра.

Имено, тие за сите корисници кои ќе направат депозит во Среда од 00:00 – 23:59 нудат 10 бесплатни спинови на слотот Starburst.

Се што треба да направите е да направите депозит и во наредните 24 часа вашите спинови ќе бидат активни.

Услови и правила за користење

  • Промоцијата е валидна секоја Среда до 31.12.2019
  • Депозитот преку Skrill и Neteller не е квалификуван за оваа понуда
  • Вредноста на бесплатните вртења е 0.10 евра поедниечно за секој спин
  • Бесплатните спинови се активираат во наредните 24 часа
  • Секој корисник може да добие само 10 бесплатни вртења во една Среда

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*