Играј на овој слот и добивај парични награди

Казино на 1xBet е едно од најдобрите казина на интернет и нуди секојдневно безброј различни понуди и промоции.

Тие овој пат нудат парични награди за сите кои ќе играат на слотот Food Frenzy.

Имено, вие се што треба да направите е во периодот од 01.02 до 08.02 да играте на овој слот и да собирате бодови.  За секое изиграно 1 евро, вие добивате 10 бода, а тој што ќе собери најмногу ќе си добие и парична награда.

  • 1 место — €500
  • 2 место — €250
  • 3 место — €150
  • 4 место — € 70
  • 5 место — € 30

Услови и правила

  • Промоцијата трае од 01 февруари до 08 февруари 23:59 часот
  • За секое потрошено 1 евро, вие добивате 10 бода
  • Победник е тој што ќе има освоено најмногу бодови
  • Сите награди ќе бидат префрлени на сметките на играчите во рок од 72 часови по завршувањето на промоцијата. Наградите не е потребно да се искориститат за нови игри.
  • Компанијата го задржува правото да направи измени на правилата на турнирот, да го прекине или да го поништи турнирот во било кое време.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*