Сакате 30 бесплатни вртења? Ова е вистинска шанса за вас!

бесплатни вртења

Казиното на 10Bet по кој знае кој пат реши да ги изненади своите корисници на казино игрите.

Овој пат тие решија да доделат 30 бесплатни вртења на слот апратот Mighty Arthur на играчите кои ќе ги исполнат условите.

Како да добијам 30 бесплатни вртења?

  1. Логирајте се на 10Bet
  2. Изиграјте 500+ евра на било која игра од Четврток до Среда
  3. Вие ќе добиете 30 бесплатни вртења на Mighty Arthur во Четврток

Добиј бесплатни вртења во 10Вet казино

Услови и правила за користење

  • Промоцијата важи до 31.12.2018
  • Промоцијата е валидна само за играчите што ќе направат обрт од 500+ евра без разлика во кој дел
  • Вредноста на бесплатното вретење е 0.20 евра
  • Бесплатните вртења може да ги искористите само на Mighty Аrthur слотот

Добиј бесплатни вртења во 10Вet казино

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*