Митови за слот апаратите

слот апарати

Сега, кога живееме во време каде што на секој чекор има слот апарати, сметаме дека е вистински момент да разбиеме неколку популарни митови за слот апаратите.

Мит 1 – Слотовите имаат циклуси на побендички комбинации. Може да победите ако слотот е во тој победнички циклус.

Ова е мит, бидејќи сите слотови функционираат на основа на математиката. Предноста на казината е скриена баш во тоа и не постои апсолутно никаква потреба да се комплицира системот со било какви типови на циклуси.

Мит 2 – Слотовите се програмирани да не исплаќаат после големи добивки и да се исплаќаат повеќе кога се полни со пари.

Овој мит веројатно произлегува од самосталните слотови кои исплаќаат директно. Модерните слот апарати се поврзани со централен сервер и сите добивки ги исплаќаат од таму, па така нема потреба што да размислувате дали тој апарат е полн или празен.

Мит 3 и 4 – Аутоплеј опцијата исплаќа помалку, отколку притискање на спин копчето мануелно и повлекувањето на еднорачната палка ви дава подобри шанси од спин коплчето.

Овие два мита нема никаква смисла. Математиката останува иста и шансите се подеднакво исти, без разлика дали ја користите аутоплеј опцијата, рачката или спин копчето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*