Само денес: 100 евра бонус во казиното на 1хBet!

1xBet

Онлајн казиното на 1хBet иако се појави покасно на нашиот пазар, зазеде одлична позиција и моментално е меѓунајдобрите онлајн казина, достапни на нашите простори.

Имено, тие за денес нудат неверојатен бонус од 100% на вашата прва уплата и притоа е доволно да уплатите само 1 евро.

Како да го добиете бонусот?

 1. Логирајте или регистрирајте се на вебсајтот на 1xBet.
 2. Депонирајте било која сума од 1€ на вашата сметка во понеделник, 30.07.2018.
 3. Бонусот се впишува автоматски на вашата сметка ако се целосно комплетирани податоците за сметката.
 4. Клиентот има право на само еден бонус. Бонусот е еднаков на 100% од износот на депонираните средства, но не треба да надминува 100€. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 1€.
 5. Клиентот мора да го штиклира квадратчето со “Земи учество во бонус понудите“ во Мојата сметка.

КАКО ДА ГИ ИСПОЛНИТЕ УСЛОВИТЕ ЗА БОНУСОТ

 • Ако сакате да повлечете средства, прво мора да го ги исполните условите за бонусот со тоа што ќе уплатите облози на 1xGames во износ од 30 пати на сумата на бонусот во рок од 24 часа од добивање на бонусот (инаку ќе биде поништен).
 • Понудата важи само денес 30.07.2018 до 23:59
 • Износот на бонусот се смета дека е “пренесен” единствено кога сите игри кои се играат со овој износ се завршени.
 • Откога бонусот ќе биде искористен, преостанатите средства од бонусот ќе се впишат на вашата главна сметка, а кои нема да го надминат вкупниот износ на бонусот.
 • Ако се повлечени било какви средства пред да е направен депозитот, бонусот “Победи го 1xBet“ нема да биде впишан на сметката.
 • Промоцијата важи само за активни корисници кои секојдневно прават трансакции на сметката.
 • Клиентот мора да го штиклира квадратчето со “Земи учество во бонус понудите“ во Мојата сметка.

Игри кои се вклучени:

Понудата не ги вклучува следните 1xGames: Pachinko, ДФ Dice, ДФ Рулет, ДФ Pokerlight, Lucky Wheel. Листата на достапни игри може да се разликува на десктоп и мобилните верзии и може да доживее промени во било кое време.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*