Онлајн играње блекџек

блекџек

Блекџек претставува посебен специјалитет за сите љубители на игри со карти и овозможува еден посебен вид на забава каква што нема да пронајдете во ниту една друга игра.

Блекџек го има скоро во сите локални казина, но го има и во онлајн казината. Онлајн казината при регистрација нудат големи бонуси, повраток на средства и слично.

Тука прегледајте ги нашите рецензии за онлајн казината.

На нашата интернет страна може да ги пронајдете најдобрите онлајн казина и да изберете на кој од тие сајтови ќе ја играте вашата омилена игра – блекџек.

Постојат многу називи за оваа игра, односно може да ја сретнете и под името Ајнц, но блекџек (BlackJack) е единствениот назив кој е универзален во сите онлајн казина во светот.

Во класичната верзија на Блекџек, играчите мора да го чекаат дилерот да им подели карти на сите, па потоа следува размислувањето на останатаите играчи и така натаму, разни ситници кои можеби вас ќе ви влијаат на концентрацијата и расположението.

Кај онлајн верзијата на Блекџекот овие проблеми ги нема. Во секој момент може да се одлучиите да играте блекџек без нервози, односно сами против казиното.

Предностите на онлајн играњето на блекџек се:

Дискреција – Никој не ве гледа, односно вложувате колку сакате без да бидете осудувани за тој потег. Во локалните казина, обично има  луѓе околу вас кои ве гледаат со потсмев и осуда заради вашата игра или вашиот влог.

Бонуси – За разлика од локалните казина, онлајн казината нудат огромни суми на бонуси. На пример: Казиното на 1xbet и 10Bet нуди 100% бонус, а во некои случаеви и 200% бонус на вашата прва уплата во казиното. Зошто вашите 50 евра да не вредат како 100 или како 150 евра?

Удобност – Никаде на светот не е поубаво отколку дома. За онлајн играње се што ви е потребно е компјутер, таблет или мобилен телефон, односно вие немате потреба да го напуштете вашиот дом за да играте блекџек.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*