10 дена бесплатни спинови за сите нови корисници во Bet365

Онлајн казиното на Bet365, важи за едно од најдобрите во однос на широката понуда на игри, но и фантастичните промоции.

Овој пат на „мета“ се новите корисници кои ќе направат минимален депозит од најмалку 10 евра.

Тие се квалификувана за да добиваат 10 дена последователни бесплатни спинови и тоа 5, 10 или 20.

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го сторите ТУКА.

Услови и правила за користење

  • За оваа промоција квалификувани се само новите играчи
  • Минималниот квалификуван депозит е 10 евра
  • Депозит мора да се направи во наредните 30 дена откако ќе се отвори сметката
  • Бесплатните спинови може да ги корситите на слотовите Book of Horus, Curse of the Bayou, Magic Forge и Wrath of the Deep
  • Понудата важи до 31.07.2024

Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*