Вторник е ден за бесплатни спинови во Mozzart!

Онлајн казиното на Mozzart нуди една малку поразлична и фантастична понуда за сите корисници.

Имено, сите кои ќе направат депозит во вторник, од 00:01 часот до 23:59 ja „отклучуваат“ можноста за да си добијат дури 150 бесплатни спинови.  

Се што треба да направите е само депозит од најмалку 10 евра со бонус кодот SWEET и тоа не еднаш туку дозволено е три пати.

На секој депозит од минимум 10 евра вие си добивате по 50 бесплатни спинови, па доколку депонирате три пати, ќе си добиете 150 бесплатни спинови на слотот Sweet Bonanza.

Услови и правила за користење

  • Минималниот квалификуван депозит е 10 евра
  • Максималниот број на спинови е 150
  • Бесплатните спинови автоматски се активираат на слотот Sweet Bonanza
  • Понудата е валидна само во вторник
  • Mozzart го задржува правото да ја прекине понудата без претходна најава
  • Промо кодот SWEET е задолжителен при секој депозит

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*