Специјална понуда од Bet365: Секој ден бесплатни спинови!

Едно од најдобрите онлајн казина, Bet365 реши да ги изненади своите корисници со бесплатни спинови.

Без разлика дали сте нови или постоечки корисник вие учествувате во наградната игра за бесплатни вртења каде што може да добиете, 10, 20,50 или 100 бесплатни вртења.

За да учествувате во оваа промоција треба да имате било кога потрошено 10 евра во казиното на Bet365, а доколку немате сметка тоа може да го направите ТУКА!

Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна за сите нови и постоечки корисници
  • Понудата важи до 6-ти март 2022 година
  • За да ги добиете спиновите треба да го свртите тркалото за бесплатни спинови
  • Вредноста на бесплатните спинови е 0.1 евра
  • Спиновите имаат важност 7 дена откако ќе се активираат
  • Не е потребно исполнување на услови за да се повлечат средствата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*