Бонус Витамин понуда од 1xBet

Онлајн обложувањето се развива со неверојатна брзина, па така и обложувалниците напорно работат за да создадат што повеќе привлечни промоции.

1xBet ја ја подготви новата промоција која ја наслови како Бонус Витамин каде што секој корисник може да добие од еден до три бонуси само со играњето на омилените игри. Меѓу бонусите се бесплатни облози, дуплирање на добивки во 1xGames.

За да го добиете бонусот направете повеќе од 5 облози во делот на 1xGames и притиснете го копчето „Земи бонус“.

Оваа бонус понуда е валидна за сите играчи до 15-ти мај кој имаат направено облози во 1xGames во текот на последните 14 дена.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*