Кешбек за играње преку мобилен во казиното на 10Bet

10bet

Добијте 10% кешбек односно повраток на вашите изгубени средства во вредност до 100 евра.

Оваа прмоција важи за пари изгубени на онлајн слотови во период од среда до вторник. Всушност вашата сметка автоматски ќе биде кредитирана во среда со сума во вредност од 10% до 100 евра.

Се што треба да направите е:

  1. Најавете се на казиното на 10Bet
  2. Играјте на онлајн слот апаратите
  3. Доколку изгубите парите ќе ви бидат вратени во вредност од 10%
  4. Регистрирај се на 10bet казино

Услови и права за користење

  • Промоцијата е валидна само за корисниците кои ќе играат од мобилен телефон
  • Промоцијата е за корисници кои ќе играат со сопствени пари, а не бонуси
  • Повратокот на срдства автоматски ќе се кредитира на сметката на корисникот секоја среда додека трае промоцијата
  • Најмалиот бонус кој може да се кредитира како повраток на средства е 5 евра
  • Бонусот може да го користите во казиното на 10Bet
  • Бонусот трае три дена откако ќе го добиете

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*