Бонус вест

Co 50 денapи ocвоила 200.000 евpa на новогодишната ноќ

Жена освоила повеќе од 200.000 евра на новогодишната ноќ во казино во Сен Мало, Бретања, Франција… Инаку, како што изјави вчера директорот на казиното, 40-годишничката ставила само 80 евроценти (50 денари) во автоматот. – Таа […]