Како вие би го дефинирале идеалното онлајн казино? Фин и модерен сајт, брза и пријателска корисничка поддршка, големи бонуси? Да, сите овие аспекти се важни, но ниту еден не значи ништо ако казиното не сака да ве исплати кога ќе остварите добивка.

Да победите и да не ги добиете парите е веројатно полошо отколку да ги изгубите.

Тоа е причината поради која во нашите РЕЦЕНЗИИ (ВИДИ ТУКА) најголемиот фокус го ставаме на репутацијата. Сите луѓе може да имаат различни ставови за сајтот, но сите сакаат да бидат исплатени после остварувањето на добивката.

Мојот главен критериум е едноставен: Прво репутација.

Па, како ја оценуваме репутацијата на казината? Најмногу се потпираме на искуствата од другите играчи.

Големите казина кои играат праведно

Ако казиното има над 10.000 играчи и ниту еден од нив немал жалба со години, може да бидете сигурни дека тоа е знак за фер онлајн казино. Некои од овие големи казина кои играат праведно се 10Bet и Unibet.

За секоја рецензија од казината, пребаруваме на интернет било какви релевантни жалби. Има многу корисни сајтови за ова, но и Гугл се знае.

казино рецензии

Секоја жалба се разгледува во склад со нашиот кодекс за фер коцкање. Не се сите жалби легитимни, но апсолутно сите ги земаме во предвид.

Потоа ги проценува сите жалби по сериозност, ги сумираме податоците и ги анализираме.

На тој начин го добиваме основниот рејтинг. После тоа, им го намалуваме заработи како што се:

Лажни или манипулирани игри

Ставање на црна листа од страна на сајтови кои се за почит. Исто така детално ги проучувам Условите и правилата за користење на тоа казино.

За сето ова нам ни требаат скоро 15 часа за да ја напишеме соодветната рецензија за казиното.

Сакаме да ви пружиме најдобри и најрелевантни рецензии за познатите казино сајтови. Она што многу е изненадувачко е тоа што дури и големите брендови работат лошо по нашите стандарди за репутација. Тие се големи компании и со сигурност не се измамници, но поради условите и правилата за користење репутацијата им паѓа.

Изманички и лажни онлајн казина

Кога избирате казино треба да бидете додатно внимателни за да не паднете во мрежата на лажни онлајн казина. Најчесто тие казина се без лиценци и можат да се видат на рускиот пазар.

казино рецензии

Мојот последен совет засега:

Секогаш задолжително проверете кој месечен лимит за исплата го имаат по транскација. Казиното нека има лимит за исплата по транскациска најмалку 2000 долари. Ако освоите нешто повеќе, во некои казина може да завршите така што со месеци ќе ја подигате својата добивка. Освен тоа постои додатен ризик дека казиното може да го снема и пред да ги подигнете своите пари.