Доколку сте нови во онлајн казиното, сигурно се уште не ви е јасно што всушност претставуваат казино бонусите. Во оваа статија со неколку реченици ќе ви дадеме одговор на прашањата кои ве мачат во поглед на казино бонусите.

Основен казино бонус

Бонусите за добредојде се еден вид промоција предложена од онлајн казиното. Основната цел на бонусот за добредојде е да ве привлечат вас како нов играч да станете дел од нивните корисници, а со тоа и да помогнете казиното да расте покрај другата конкуренција. Бонусот за добредојде е дефиниран како најдобра понуда која може да ја сретнете во онлајн казиното.

казино бонуси

Како работат казино бонусите?

Основниот принцип на казино бонусите е тоа што неможете веднаш да го повлечете, ако не сте ирале подолго време со него. Во спортивен случај, секој што ќе дојде во казиното го зема бонусот и оди во друго казино. Доколку тоа се случува казината би банкротирале за многу краток временски период. За да го добиете бонусот треба да исполните одредени услови. На пример да го изиграте најмалку 25 пати и слично. Пред да го земете бонусот најдобро е да ја контактирате корисничката поддршка за да ви ги објасни конкретните услови за користење на бонусот.

Кои бонусни услови за прв депозит треба да ги знам?

Најважното нешто кое треба да го имате во предвид е дали бонусот е поврзан со депозитот или не. Ако бонусот не е поврзан со депозитот тогаш може да играте слободно и остварената добивка да ја повлечете. Доколку бонусот е поврзан со депозитот, тогаш бонусната вредност практично значи ваша втора шанса.

Бонусите за добредојде се пресметани како трошоци на казиното, па затоа треба менаџерите да бидат доста внимателни со тоа, бидејќи може да ги чини многу.

Кога станува збор за добредојде бонус, ние го препорачуваме казиното на 10Bet. Таму ќе си добиете 100% бонус до 100 евра доколку при регистрација го внесете кодот 100GOLIVE. Добиениот бонус може да го искористите на сите игри во живо кое ги нуди казиното на 10Bet.